UwLot.nl - (online) media-advies en projectmanagement
Mail UwLot.nl


Advies


Dat die oude (intranet)site eigenlijk niet meer kan, weet u al een tijdje. Maar hoe de nieuwe eruit zou moeten zienů U weet wel welke richting u ongeveer op wilt, maar iemand om mee te sparren, iemand meedenkt en die door gerichte vragen uw online doel volledig helder weet te neer te zetten, ontbreekt in uw naaste omgeving.

Hoogste tijd dus, dat u eens met UwLot.nl om tafel gaat zitten. Want na het vaststellen van het doel, komt het vaststellen van de doelgroep, en hoe we die het beste kunnen bereiken met wat de wondere wereld van online producten ons aan mogelijkheden biedt.

In een paar uurtjes zetten we een eerste boom op, waarvan u natuurlijk een verslag ontvangt.

Uiteraard helpt Lotte u met het formuleren van een visie en met het opstellen van een gedegen functioneel ontwerp en projectplan, als u daaraan behoefte heeft. Daarna kunt u ervoor kiezen om het plan zelf door een van uw projectmanagers te laten uitvoeren, of u kunt ook dat aan UwLot.nl overlaten. (In dat laatste geval komt u in aanmerking voor het combi-pakket)

Dienen uw medewerkers training te krijgen in publiceren op het web en tekstschrijven? Ook dat verzorgt UwLot.nl graag voor u. Zie voor meer informatie: Cursussen
Werkte onder meer voor:

ING


Entopic


Villamedia


AD


Management Team


NVJ

Contact: Lotte van Doorn, info@uwlot.nl, +31(0)641869184